Cross that Bridge

Allerlaatste lofprijzingsavond met Cross that Bridge in de Florakerk

Nu de zomer alweer voor de deur staat en het werkjaar stilaan afloopt, nodigt de christelijke band Cross that Bridge je van harte uit op haar laatste lofprijzingsavond van het werkjaar. Het wordt meteen ook de allerlaatste in de Florakerk, want deze kerk krijgt binnenkort een nieuwe bestemming. Wil je er graag (nog) een keer bij zijn of samen met Cross that Bridge biddend afscheid nemen van deze kerk? Kom dan zeker op vrijdag 28 juni om 20 uur meezingen en -bidden. Zoals steeds leren ze om 19u45 al enkele refreintjes aan van de liederen, die zullen worden gezongen.  
Zo net voor de vakantie wordt het een speciale zomereditie met als thema ‘Reizen met God’. We gaan samen zingen, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, bidden voor de wereld en voor vrede en ons laten inspireren door twee getuigenissen van gastsprekers. Kristien en Wannes krijgen voor die laatste keer ook muzikale versterking van gastviolist Harold. Het belooft opnieuw een creatieve avond te worden, waar het publiek (zoals steeds) actief betrokken wordt. 
We geven ook nog mee dat Cross that Bridge volgend werkjaar geen lofprijzingsavonden meer zal geven in Merelbeke. In het najaar gaan Kristien en Wannes, die intussen samen al ruim 40 eigen liederen schreven, enkele maanden werken aan het uitbrengen van nieuwe muziek en videoclips. 
Tijdens de veertigdagentijd van 2025 gaan ze opnieuw op paastournee naar verschillende locaties in Vlaanderen.

Wil je graag verder op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Cross that Bridge? Schrijf je dan via hun website http://crossthatbridge.be in op hun maandelijkse nieuwsbrief. Scroll op de homepage helemaal naar onder en klik op ‘Abonneer je op onze nieuwsbrief’. Je kunt CTB ook volgen via hun sociale media: https://www.facebook.com/crossthatbridgeband/ https://www.instagram.com/crossthatbridge_band/

Cross that Bridge
 

Zoeken

Dekenaal nieuws